Pluggar

Hej!
Sitter här och pluggar både matte och so. Imorgon är det inlämning har jätte mycket kvar så måste verkligen sätta igång, nästa vecka har jag nationella i matten.. muntlig... med mvg barn.. yes. Kommer ju gå sååååå bra.
//Anna

Redovisningar

Hej! Sitter tillsammans med Emelie och lyssnar på redovisningar vilket vi har gjort sen i morse, man börjar bli riktigt trött nu. Gud vad nervös jag var när det var vår tur, hela texten smetade ihop sig och fick helt enkelt hjärnsläpp. Jaja, sånt händer.

När jag kommer hem idag skall jag blogga direkt och sedan göra ett par tidsinställda tills imorgon. Vi hörs när jag kommer hem !

// Anna


Svaga sidor har vi alla

Hatar verkligen att be om ursäkt för dålig uppdatering men förlåt. Det slog mig i helgen att vi skulle läsa klart boken tills idag, trodde att vi hade någon slags uppsatsskrivning idag, men tydligen inte. Vi skulle bara gå igenom boken. Så stressade i onödan.
Men jag skall försöka göra ett par inlägg per dag, skall även göra en kort utvärdering utav passen i fredags och söndags.
Vid det här lagret så kanske ni redan vet att jag och Emelie var på GHS i Torsdags, efter en "svettig" och jobbig idrottslektion med fyspass så drog vi oss till scandinavium. Var otrligt taggad den dagen, men när vi väl kom in på mässan vid 4 tiden så var jag helt körd, träffade några kompisar där också och vi stod och tjöta lite. Hade ingen motivation till att gå på mässan alls, hade ju inga pengar alls, 50 kr om jag skall vara exakt, det fick gå till maten. Sneglade och kollade runt lite och hittade några saker som jag ville ha.
Dagen var riktigt lyckad, vi hängde med en kompis under hela kvällen och vi lyckades faktiskt smita ner henne och hennes mamma, riktigt bra platser må jag säga. Våra var ju inte alls bra, i hörnet, typ längst upp. Vi hann se ett par bloggare men vi var faktiskt fega så vi våga inte gå fram hahah. Men det som jag ångrar mest är att vi inte hälsa på roffe när han stod 1 m ifrån oss. Jävlar var arg jag var på mig själv, aja, vi tar det nästa år!
Emelie skall lägga upp fler bilder från dagen, emelie fotade otroligt mycket under kvällen.
//Anna

Del 3, 17 februari












// Kapa

På dåligt humör

Har vart på lite dåligt humör de senaste dagarna, speciellt igår. Planerna var först att vi skulle dra till linn Olssons event men planen kraschade ganska Snabbt igen. Vi bestämde sedan att ha en mys kväll hemma hos en kompis, men blev tyvärr kvar i stallet ett tag, skriver ett inlägg senare om hur det gick när jag får tag på en data!

// Anna


150 cm klassen! GBG Horse show

Första delen av bilderna! 150 klasserna, grund&omhoppningen.












Mer kommer sen!

Smakprov från idag!





Mer kommer i bildbomber, på dagen idag, just nu är klockan typ halv 1!! Måste sova så laddar upp bilderna imorgon, massa halvkassa hoppbilder.. // Emelie

HORSE SHOW LIIVE!

Så troligen, just nu är vi på horse show mässan eller kollar showerna.. Tog med kameran, men hoppas att jag inte ångrar mig. Den är defenitivt tyngre med det lite längre ombjektivet.. Sen plus alla mina skolgrejer och sånt.. Åh vad jag kommer ha en helt smärtfri axel efter det. Kommer inte alls ha ont halva helgen, nej då.

Detta är ett tidsinställt som ni kanske förstått? Får se om jag får med mig något till mig i ridväg, men annars inget alls. Är rätt så pank rutt för tillfället, precis som Anna.

Men jaa, vi får höras imorgon istället! Hoppas att alla ni som är på horse show idag gillar och njuter utav hoppningen & alla shower osv.

Ha de brooes!

// Emelie


In school

Nu sitter vi i skolan, väntar på prov... Sen blir det äta ute, efter det blir det horseshow... Vi kanske uppdaterar där ifrån sen, ifall internet & sånt inte strular! Ha de // Emelie & Anna


1 day left

En dag KVAAR!

// Emelie

Deprimerad som jag är

Läste nyss Emelies inlägg om att det bara är 3 dagar kvar!
Taggad är jag, men det hade suttit bra med lite pengar också. Nu har jag liksom 20 kr eller något. Kul att mamma tog tillbaka hennes kriditkort för att hon tror att jag använder mer än vad jag gör, händer väll någon månad att jag använder lite för mycket. Men åhh, känner mig helt "naken" utan pengar. Har seriöst inga pengar och kommer troligtvis inte få någor på ett tag.
Jag hoppas iallafall att mamma ger mig lite pengar för mat under gbg horse show. Jag som hade börjat planera in vad jag skall köpa, ifall mamma ändrar sig och ger tillbaka kortet så skall jag köpa en lickit till kepsen och andra småsaker som grimma, lite godis, stumpor hhaha.
Imorgon skall jag iallafall hämta min data så då skall jag börja plugga ordentligt och även lägga in lite bilder.
ÅHHH, nu blev jag deprimerad.
Aja, kan alltid drömma att jag köper lite saker och sedan njuta av showerna pogramen som kommer visas.
//Anna

Nu börjar nedräkningen!!

Har helt glömt bort att horse show redan börjar nu på tordag. Jag har helt enkelt varit för upptagen med lovet för att ens ägna en tanke på gbg horseshow. Men det stämmer, det är bara TREEE dagar kvar! Tagga or whaat?

Hade hoppats på att ha hittat en häst vid det här lagret. Men jag får se det ljusa i det hela, nu har jag tid till annat som vänner & familj och jag behöver dessutom inte spendera massa pengar till hästprylar ;)

Vilken dag kommer ni vara där? Jag och anna kollar på showerna på torsdags eftermiddagen, och går på mässan från 3-4 tiden! Någon vi kommer träffa kanske?

// Emelie


Del 2, 17 februari

Andra delen, enjoy!











// Kapa - Emelie & Anna

Jävla fb -.-

Här sitter jag en söndag kl 01.05... Vet ni varför? För ni just blivit ägda.. Jag har lov tills på onsdag! Så jävla gött så de inte är saaaant! Nu till saken..

Suttit och häckat vid fb ett tag och kom och tänka på en sak... *Jävlar vad många det är som söker bekräftelse på att dom är snygga, snälla och helt enkelt tillräckliga*

Nu förtiden ser jag allt för många statusar som: Gilla om jag är snygg... gilla statusen & så skriver jag i chatten om jag tycker du är snygg.. Gilla så betygsätter jag dig från ig-mvg, kommentera om du tycker jag är snäll... osv, listan kan göras milslång.

Faan tjejer, ryck upp er. Är det såhär det ska se ut? Ska man behöva en massa bekräftelser från andra nu? Var nöjd över dig själv liksom! DU var skapad som du blev och tycker du att du är snygg, varför söka uppmärksamhet och bekräftelser från andra? Åh, skulle aldrig falla mig ens i tanken att skriva/delta i en sådan status.. Där sjuker man för lågt. Kan man inte vara nöjd med sig själv, får man fan ta sig i kragen & bli nöjd. Behöver du banta för det? Gör det då! Behöver du gå upp i vikt? Gör det då! Behöver du använda acne medel? Gör det då! Behöver du mogna? Gör fan det dåå!

Vi var skapade såhär, och som sagt...

Går man & är missnöjd lär du aldrig bli riktigt lycklig.. Liksom i ridningen, bli nöjd och gör vad som krävs för att uppnå målet du satt upp. Är du nöjd, blir livet mycket enklare!

Jävligt pissdåligt nattinlägg - can´t sleep. Fick inte ut vad jag ville haha, men sak samma..

// Emelie

Hiss!

Till dels det gråa fina settet (schabraket & huvan) men också till hööks som har fraktfritt fram till den 22/2. Passa på att shoppa, för sen har man ändå 60 dagar på sig att ändra sig, cleever. Hade jag haft häst hade jag lätt klickat hem de gråa schabarket åtminstonde! 



// Emelie


Bilden som fömedlar lycka?

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Att sitta på hästryggen och känna samband, ingen sorg, ingen arg känsla utan bara lycka gör mig glad och får mig att må bra.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En bild som gör mig lycklig... Svårt, för jag har inte upplevt mig själv som lycklig när jag tittat på någon bild. Men glad kan jag bli av många, här är en utav dom...



// Emelie

Dubbel inlägg

Hej! Har inte haft tid till att blogga. Tyvärr så kan jag inte blogga lika mycket nu heller, lånedatan jag har har typ gått sönder så internet funkar inte på den datan. Men jag har fått sms om att min data är klar för avhämtning så vi skall åka och hämta den snart.
Både Emelie i och en annan kompis var med i stallet i fredags och hjälpe till. Vi red på en äng och kepsen ville inte riktigt samarbeta. Han tvärnita flera gånger och protestera. Men han gick bra i stor del utav passet.
Fler bilder kommer snart.
Kan lika väl skriva en utvärdering av dagens ridpass i samma inlägg. Det blev en uteritt, det regna otroligt mycket igår så alla vägar blev glashala så jag hade förberätt mig för en skritt tur, men när vi väl kom ut ur skogen så var det jätte bra underlag, snön var i stort sätt borta, det var bara på vissa ställen där det var lite snö som hade töat.
Kepsen var otroligt barnslig idag och hoppade till flera gånger, blev jätte tittig och jobbig när han såg 4 andra hästar. I galoppen flög han bara fram, gjorde en del galoppfattningar, galoppera, 7 steg, sakta av till skritt, fatta höger, 7 steg, skritt, fatta vänster. Ja, ni fattar, det gick riktigt bra, men under sista fattningen så ville han inte stanna, visst saktade han ner men han studdsade fram i galopp men i skritt takt, när man väl galopperar honom så vill han aldrig sluta, hans ända tanke är galopp, galopp, det spelar ingen roll i vilken takt det går i. Men blev lite nervös när han inte ville skritta normalt när vi kom tillbaks in i skogen och det var glashalt, han fattade inte riktigt att det var halt, och ville bara fortsätta springa.
Blev en kort uteritt på ca 40 minuter.
Har ni sett de nya informationsbilderna?
//Anna

Svar del 2

1. Har du ridstövlar? isåfall vilka och vad tycker du om dom? Ja det har jag, dock bara "vinterstövlar" som är fodrade. Dom är varma och sköna, tar dock en liten stund att gå in dom. Fick dom gratisbeställda genom lite kontakter. Jättesnällt! Vill man ha några man inte fryser i, så ska man köpa dom. (inga stövlar håller kylan borta helt och hållet men man frös absolut inte av sig fötterna i dessa) Dom är från mountainnhorse, och finns inte längre på marknaden. Kan tyvärr inte den exakta modellen på dom.

2. Ska du på ridläger i sommar? Du rider ju inte längre?! Yes, det ska jag. Jag hoppas på att hitta en medryttarhäst innan. Om jag inte gjort det, har jag inte gjort det & då får jag leva med det. Hoppas bara på att jag inte tappat allt för mycket kunskaper så jag ser ut som en jävla fjant när jag sitter upp haha! ;) Sjöstärnans ridläger blir det, liksom dom tidigare åren!



3. Hur ser din perfekta kille ut ? Svårt, men han ska ha bra klädstil och ett fint ansikte. Det är alltid det jag kollar på först. Sen får han gärna ha ett fint leende och en lagom muskelös kropp ;) Gärna kristallblåa ögon, och lite solbränd.. Muuums.

4. Hur många förhållanden har du haft? Har faktiskt inte haft ett enda seriöst... Några oseriösa i yngre år. Men senaste tonåren har jag varit en lycklig singel! Fritt & bra, right? Fast skulle inte skada med någon heller haha! (frågan är om dom skulle orka med mig.. ;) )

5. Hur är din drömhäst? i beteende och ridning osv.. allt! Asså beeteendet, den ska vara lättlärd och mysig att hantera, med lite humor hah. Ska ha ett skönt tankesätt och gilla livet, precis som mig. Njuta liksom. Lite halvchill som inte blir överraskad utav varje litet löv, always. Utan bara ibland, liksom be crazy lagom mycket. Inte hela tiden. Jag har för kort stubin för sånna hästar och då blir jag bara arg och rider dåligt hehe..

I ridning, lite som över. Lite halvchill & cool i sinnet. Men våga satsa och vara orädd av sig. Den ska vara lagom framåt, inte het men inte seg, sånna hästar har jag nog av erfarenhet om.. Inte för känslig, men absolut inte skänkeldöv. Usch nej. Den ska vara lyhörd, vill inte sitta och bråka och vara störade mot hästen för att det ska fatta att den ska rida framåt över ett hinder liksom. Med dessa egensskaperna tror jag faktiskt att jag skulle kunna ha roligt varje ridpass & varje dag i stallet.

Utseendemässigt, gärna lyckta på svart, isabellfärgad eller skäckfärgad häst. Jag & Anna såg en isabellfärgad häst med prickar. ÅÅÅH vad mumsigt att äga en sån liksom!! Skäckar & isabellfärgade är såå snygga, lite utanför boxen. (oj, långt svar haha)

6.Har du haft någon annan hästblogg? Ah, heztryttare.blogg.se men kapa är på sätt & vis uppföljaren utav den. Dom hänger ihop.



Svara gärna! <3 visst!

7. Vilka bloggar läser du dagligen, ofta? (även vanliga,, inte bara hästbloggar) Jag läser faktiskt många olika, dag från dag.. Men de jag läser dagligen är:

*Linnolsson
*Dressyrmupparna
*Tinkerbella - sjukt snygga foton
*Mirandareimers
*Kapa

Finns många utöver dessa men ja.

8. Vilken är din favorit rätt? :) Svårt val, jag gillar ju all mat! Men grillat kött på sommaren. ÅHHH vad jag vill äta det varje dag va? Sen tacos, köttfärssås & spagetti, pizza, kycklingsallad osv..



9. Hur tror du ditt liv ser ut om 5 år? :P Jag tror antingen att jag studerar eller är ute i världen och upplever och har roligt. Har funderat länge på att gå klart gymnasiumet och sen dra iväg på massa äventyr i typ två år. Hade inte det varit awsome då eller? Och sen gå på högskola. Eller så gör jag tvärt om, gör klart allt, och sen drar ut och bara lever livet i två år innan jag börjar jobba på fullt allvar.

Fortsätt som ni gör,ni äger! Taack så mycket! Vi försöker!

Del 1, 17 februari

Lite bilder från fotograferingen i fredags. Bildernas kvalite varierar lite men dom duger gott & väl. Ska dessutom fixa in en tillfällig header till bloggen... IDAAAG!

Här är första delen utav bilderna!











// Emelie & Anna

Direkt från stallet!

Hej där! För tillfället är både jag och Anna i stallet, Anna ska rida och jag ska fota sen har vi dessutom lite planer inför bloggen som ska fixas idag, det hoppas vi att ni uppskattar :)

Vi hörs sen söta!

// Emelie och Anna


Alla hjärtans dag!

Hej!

Sitter på pappas kontor och ska strax iväg och handla lite tillsammans med honom. Efter det blir det girlsnight med massa trevligt folk hos min kompis! Äntligen liksom?!? Blir tyvärr inte mycket bloggat idag, men ska försöka skriva något inlägg senare ikväll eller när jag kommer hem om det inte blir allt för sent på natten hih!

Ha en alldeles perfekt alla hjärtans dag! ♥ O om du är singel, ta det inte för hårt!

// Emelie


Have a Nice day

Imorgon drar jag till Trysil så kommer tyvärr inte kunna blogga någonting. Men bloggar på kvällen när vi är tillbaka till Sverige. Förhoppningsvis så blir dagen bra, jag och
min kusin skall träffa hennes två killkompisar och åka ett tag med de.
Tyvärr så går det inte att lägga in bilder från mobilen så ni får stå ut med enkla inlägg utan bilder.
//Anna

Svar del 1

Har bestämt mig för att svara på frågorna i två delar.. Hinner inte svara på alla nu och dessutom blir det lite mer uppdelat och enklare att läsa på så sätt!

1. Är ditt hår naturligt så platt eller gör du något med det? Jaa, det är spikrakt i vanliga fall, men hade gjort mycket för att ha det lite vågigt. Håret ser overkligt och livlöst när det bara hänger.. USCH!

2. Sminkar du dig ofta? Om jag gör, jag är ju världens fjortis typ!!! Haha, men alla skoldagar och om jag drar ut på helger, så oftast 7 dagar i veckan.. Kan skippa det ibland om jag bara är inne eller ska dra till snabbköpet med familjen liksom, men inte annars!

3. Festar du & dricker? Asså njaa, jag är ingen direkt festprisse som drar ut varje helg, men det händer såklart att det blir fest, och då inkluderar även alkohol ja. De gillar inte föräldrarna haha ;)

Tumblr_lz28toblqv1qc5qk9o1_500_large

4. Hur högt har du hoppat som högst? Kommer faktiskt inte riktigt ihåg, men typ 90 cm kanske? (eliiit jagvet)

5. Vad brukar du göra på fritiden, på helger och efter skoltid typ? :) Hmm, asså det beror helt på faktiskt, vilket humör jag är på osv... Men jag umgås mycket med vänner, dom får mig att må som bäst även om mitt liv suger kuk för tillfället, och jag mår alltid bra utav dom. Så för mig känns det som en trygghet att ha vänner nära och inte bråka osv. Kan absolut inte ha falska vänner nära.

Sen är jag en hel del med min familj, främst pappas. Familjen är det viktigaste man har, så man måste verkligen ta vara på tiden man har med dom.. Vilket jag tänker på. Sen pluggar jag en del, och typ gör sånt vanligt som tonåringar brukar göra? Ska börja på gym/rida igen också såklart :D

6. Är du duktig i skolan? :D <3 Haha, det beror på hur man ser det... jag har vg i allt utom ett ämne och är relativt nöjd. Kan absolut inte säga att jag misslyckats i skolan, men jag är inte 100 % nöjd heller.

Tumblr_lv4qg5sn4l1r552ibo1_500_large

7. Har du varit med om någon ridolycka någongång? :)  Nej, tack och lov. Jag har aldrig skadat mig allvarligt, och det är jag glad över. Har dock gjort det omvända.. Jag hade skadat min armbåge och när jag ramlade av, på den gjorde det jävligt ont (i typ en halvtimme).. Men sen visade det sig att fallet gjorde så "den lagade sig" Det onda gick bort!

8. Vad skulle du göra ifall du vann 10 miljoner? Då skulle jag först och främst åkt utomlands med några vänner.. dit dom ville åka och bara ha jävligt kul och njuta utav tiden tillsammans. Sen skulle jag även ta med min mamma på en resa. Och sen min pappas familj. Skulle vart sjukt roligt att få se min familj & vänner lyckliga och få umgås med dom utomlands. Alla för sig.

Pengar blir över såklart, och dom skulle till en liten del gå till min famlij, och såklart till mig när jag flyttar hemifrån osv. Sen skulle jag kanske köpt en häst och shooopppaat en massoor!

9. Vad skulle du göra ifall du fick en skuld på 1 miljon? Då hade jag tagit självmord.. hahah neeej, absolut inte. Men svår fråga. Jag hade nog flippat ur. Asså så stora skulder är svåra att ta sig ur utan att förlora mycket i sitt liv. Jag hade mått dåligt och såklart fått ett enormt dåligt samvete att jag själv hade satt mig i den situationen. Jag hade försökt betala av skulden, antar jag.

10. vad vill du bli när du blir stor? Jag vet faktiskt inte, men jag gillar att ta ansvar osv. Så kanske ett eget företag, advokat, planerare utav något slag eller något kreativt där man får åka ut i världen och upptäcka & uppleva världen.

Lahome_large

11. hur är du som person? Det vet jag inte själv, jo till en del. Jag är väldigt glad av mig, och vet vad jag vill. Men jag låter var och en uppleva mig på deras egna sätt. Men får fundera lite på den!  

Bra blogg! :D :D <333 Taack så mycket!

Mer svar kommer i nästa del! Nu ska jag springa iväg till en kompis och umgås!

// Emelie

Diss

Vojlockar... Usch och fy, ser för tomt och oklätt ut för mig. Schabrak är så mycket bättre, det ser mer softikerat ut och inte slabbigt ut rätt ut sagt, vilket jag tycker man kan få ett intryck utav vojlockar. 



Men smaken är som baken... Finns något för alla.

// Emelie  


Vad gör jag?

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Vardag

* Sover
* Äter mycket mat
* Skrattar jävligt mycket
* Är social med vänner ↓

* Går oftast i skolan, på lektioner
* Borstar tänderna
* Sminkar mig, a lot (fjortis niveeet)
* Bloggar på hästbloggen och på nattstad.se/eliem
* Går, i skolan, till spårvagnen, ut med hunden, inomhus osv... aaah intressant inlägg va?
* Tänker på hur snygg jag är ;)
* Chillar på livet, det som händer idag händer. Allt är chill, like a banana
* Läser bloggar o sånt på internet.. loggar fb osv.
* Uppskattar livet
* Ägnar en tanke åt min bror
* Är mig själv, och ingen annan
* Lyssnar på jävligt mycket musik oavsett var, när och hur. 8 - 10 timmar dygnet.
* Klär på mig
* Tänker på fula människor...
* Fotar lite ↓



I stallet

* Mockar / plockar upp bajs ↓

* Byter om
* Fixar hö/kraftfoder
* Rycktar
* Gosar och myser
* Rider ↓

* Fixar nytt vatten
* Hämtar/lämnar i hagen
* Umgås med folk i stallet om någon är där ↓

* Spolar ben (oftast leriga)
* Kollar igenom att jag gjort allt innan jag går
* Fotar lite
* Skrattar

// Emelie

Brake à leg

Inga brutna ben...än. Sitter nu och värmer mig hos min kusin. Lyckas alltid klä mig fel, frös otroligt mycket om händerna och fötterna, hade även jätte ont i benen. Skall snart dra ut igen och åka i några timmar till. Haha, var skit nära på att ramla i en svart backe, mina fötter gjorde så otroligt ont och det kom en osynlig kulle haha, så mina ben flög åt alla håll och kanter.

Det ville ni veta va ?!

//Anna

Se upp i backen !

Hej ni! Har nyss klivit ut ut bastun, Gud vad härligt! Speciellt efter en 6 timmars bilresa. Nät vi kom fram hit så köpte vi liftkort så vi slipper göra det imorgon. Vi hyrde även skidor till min bror, de tyckte att det passa på att göra detta när jag är skit kissi nödig haha. Det blev mörkt när vi skulle till stugan så vi hitta den inte förens efter 30 minuter. Kul att stugan var precis framför oss hela tiden.
Imorgon blir det att gå upp tidigt och sedan ta sig till backen. Skall bli riktigt roligt att åka skidor!
Skall snart gå och lägga mig, är super trött. Skall göra ett par tidsinställda inlägg till imorgon också. Om ni har tur så kanske jag bloggar från backen också ! ;)
// anna

Mer uppdatering väntaas!

Snackade med Annisen tidigare idag, och hon kommer troligen kunna blogga en del uppifrån fjällen. Delvis om sin resa där men såklart också hästiga inlägg ;) Mumsigt värre.

Hoppas hon får en bra vistelse där uppe tills på torsdag! ♥ Någon mer utav våra läsare som är på skidsemster?

// Emelie


Hiss ?

Utseendemässigt, rätt så snygga faktiskt. Och dessutom billiga, 1599 kr. Har dock hört från ett flertal personer att hööks stövlar inte är något man ska ha kvalitemässigt.. Någon som har dessa?



// Emelie

Tävling eller inte?

Är en tävling här på bloggen något ni är intresserade av? Jag och Anna har lite planer på att fixa en, men vi vill såklart höra er åsikt innan. Kan vara rätt bra att veta om det är ett onödigt drag or not ;)

Priserna kommer såklart inte vara något vidare dyra då vi inte kommer bli sponsrade (har för lite läsare för det) men det ska inte stoppa oss!! Ungefär likadana priser som tidigare tävlingar, ni som följt oss vet säkert.. Men typ som grimma eller liknande.

Kommentera vad ni tycker!

// Emelie & Anna - Kapa


Min högsta dröm!



1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Okeej, ska inte vara som ett naivt litet barn och berätta något ouppnårligt. Utav något lite mer realtistiskt. Leets talk shit.

Min dröm inom ridning snackar vi då, så måste säga att ha jävligt kul uppe på hästryggen och trivas! Jag vill inte rida och inte ha roligt, trivas och må bra. Neej.. Medryttarhästarna jag haft innan har neever ever gett mig en sån äkta feeling. Men jag vet att det är väl möjligt. Och att rida, trivsamt och ha kul är väl som att flyga på rosa moln.. Rosa moln = dröm.. Oh snap vad jag känner mig smart just nu ;)

Frågestund now!

Tänkte starta en frågestund eftersom vi fått en del nya läsare! :D (trevligt att ni hittat hit iallfall, we love u ♥)

Ni ställer, jag svarar... på allt dessutom! Alla frågor är tillåtna, även om mitt privatliv utan för hästar osv. Ask me whatever and i will anwser.

Avslutar när tillräckligt många frågor ramlat in..

FRÅGA PÅÅ NU!!

// Emelie

 


Vardagsbild!

Heej! Det var ett tag sen, jag vet!

Men har haft fullt upp, med mycket nationella i skolan samt plugg. Sen massa familj och vänner samt sova..

Men nu när lovet startat ska jag se till att uppdatera mer! Nu är dock Anna borta tills på torsdag så jag får klara mig själv. Men det funkar ellerhur? Har lite smaskiga inlägg på g serru! ;)

Ha en bra lördag!

// Emelie


Gårdagens ridpass

Hann inte blogga igår, var dunder trött efter stallet igår och bara dega i soffan med familjen. Blev en uteritt i det härliga vädret. Till en början var han skit seg och ville knappt gå framåt, stod ett tag och vela med honom när han inte ville gå framåt. Åhh, blir så irriterad när han inte vill gå framåt. I traven var han också jätte seg och var nära på att rida tillbaka då det inte är likt honom. 
 
Men från ingenstans knäpte det bara till, han blev otroligt pigg och gick på tvären och kasta med huvudet fram och tillbaka. Vägarna var lite halare nu, så jag red lite på en äng fram och tillbaka, hoppas att det var okej men det var andra som hade ridit där så jag antog att det var okej, galopperade där, Kepsen var rena raketen. Han bara drog iväg, slängde med huvudet, hoppa upp i luften och sköt iväg, slängde med huvudet och var skit stark.

Det är skönt att Kepsen är "tillbaka". Har känt de sista gångerna att han inte har vart sig själv. Men nu är han lika knäpp igen. Blev en kort tur på 30 minuter.

Nästa vecka när jag är tillbaks skall jag försöka få med någon så att de kan fota när jag rider på ängen.


//Anna


CHECK!

Förlåt för den kassa uppdateringen, men jag har haft ganska mycket att tänka på de senaste dagarna, nationella igår gick inte så jätte bra. Hann inte klart, vi hade bara 1 timma och 20 minuter på oss. Hoppas iallafall att det räcker till ett G hahha.

Imorgon är det dags för nästa nationella, en uppsatsskrivning. Har ingen aning om vad vi kommer få skriva men jag hoppas verkligen att det är något intressant så man får ett bra flyt. Dels så hoppas jag att man kan välja novell, att skriva en novell är oftast enklat om man får ett bra flyt.

På söndag åker jag även till stöten och åker skidor. Kommer bli riktigt roligt. Saknar verklinge skidåkningen, speciellt med skolan. Betalade in så nu har jag säkrat min plats till sunne haha.
Jag skall sitta de sista dagarna och försöka göra några tidsinställda och jag skall även be emelie fixa lite också. Både hon och jag har haft lite bloggtårka och vi har verkligen inga ideér.

sitter just nu och väntar på att mamma skall komma hem, vi skall iväg och äta och sedan skall jag köpa ett bar jeans, härligt dag!


//Anna


Detta har jag sökt till !

Anonym - Vilket gymnasium ska ni söka till?

Anna svarade på denna frågan tidigare i veckan men jag tar upp den också eftersom den faktiskt var ställd till båda ( "ni" )

Jag har sökt på preliminära valen till :

*Donnergymnasiumet - natur mot samhälle
*Micheal elias - natur mot samhälle
*Kitas natur - natus mot samhälle
*Polhemsgymnasiumet - natur mot samhälle
*Donnergymnasiumet - ekonomi mot juridik
*Michel elias - ekonomi mot juridik

Har ingen aning om vad jag vill bli i framtiden, eller jo.. någon aning kanske men inte såpass mycket så jag vill välja ett specifikt område som är yrkesförberedande. Vill tjäna stora pengar & må bra, så går högskoleförberedande och tänker studera vidare efter gymnasiumet för bäste möjliga utbildning vilket ger större möjligheter till ett bra jobb. Natur är väldigt bred, så kändes som ett bra val.. Jag som är världens pluggis också. Frågan jag har ställt mig är hur jag ska orka med 3 år, med matte typ 6 timmar i veckan :S

Det löser sig säkert, eller? Kommer absolut inte ha mycket tid till hästar, känns det som..

Någon utav våra läsare som sökt likadant som mig?

// Emelie


Vad väljer ni?

Äga en jättesvår häst / äga en lätt häst? (ridmässigt)



Själv hade jag (Emelie) valt lite beroende på faktiskt.. // Kapa - Emelie & Anna


tagga, tagga, tagga

Imorgon skall jag ha nationellt prov i svenska, jag har för mig att vi börjar med läsförståelsen. Jag hoppas verkligen att det går bra, skulle vart roligt att få vg på det här.

Känner mig ändå ganska säker, vi har testat på förra årets nationella och då gick det hyffsat bra, men skrev lite fel för jag var stressad. Man hinner inte riktigt läsa igenom allt på bara 1 timma..

Jag och Emelie skall mötas upp lite tidigare imorgon så vi kan köpa något till provtillfället, vi skall sitta där i ca 2,5 timmar så något att dricka och äta skulle passa bra. Så duktig som jag är så har jag redan planerat in vad jag skall köpa, 1 youghurt hahha & vatten.  Super!

skall försöka göra några tidsinställda tills imorgon också, kommentera gärna vad ni vill läsa. Våra ideer är typ slut.. Det tar inte ens 1 minut att kommentera!

Ett + är att ni gör oss glada.

//Anna


Några saker ni inte visste om mig!



Lyssna, njut & läs.

* Jag älskar att duscha kallt, ännu bättre är det om jag först duchar varmt och sänker ner värmen mycket, vääärsta adrenalin kickeeen! GÖÖÖTT SOM FAN!

* Jag är väldigt feg av mig / rädd om mig själv! En utav de värsta sakerna jag kan tänka mig hända är att jag typ bryter ett ben eller liknande & måste in på sjukhus! En av anledningarna till varför jag är rätt försiktig när jag rider heh..

* Jag har pajjat min dator så jag har ingen längre... Drog ut störmsladden när datorn var på, hur tänkte man där liksom? Ibland blir jag så arg på mig själv. (Efterbliven number 1)

* Mina fötter är två storlekar större än min mammas!!

* Jag gillar ponnysar mycket mer än hästar. Bara för att jag vill ha något litet & sött att gulli gulla med!

* Jag längtar jädrans mycket efter att få hoppa i en sadel igen, och bara RIIIDA liiite!

* Jag tycker att jag pratar jättefult, med värsta killrösten.

* När jag var mindre sa alltid många att jag borde bli model, pga mina ansiktsdrag osv. Men då tyckte jag att jag var ful, vilket jag faktiskt inte gör längre. Blev jag så här, var det meningen att jag skulle bli såhär. Lev med det och var nöjd liksom!

* Jag bokstavligt talat nästan dödar för godis, speciellt lakris.

* Min familj & jag kollade på gård och var typ pyttelite inne på att köpa en... FAAAAAAAAAN at vi inte gjorde det... Då hade jag lätt haft häst nu och ett feeeeeeett hus!

// Emelie

Vet ni något om detta?!?!

Har ni läsare några tips på hur man kan hitta medryttarhäst mer än att lägga upp annons & leta annonser? Jag vet att man kan sätta upp lappar, men utöver det?

Dessa hemsidor känner jag till, och det är där jag letar osv.

*Hastnet.se
*Medryttare.nu
*Blocket.se

Vet ni någon hemsida utöver dessa får ni gärna hjälpa till och länka hemsidan i en kommentar. Eller om ni vet något annat sätt att hitta medryttarhäst! Tack så mycket för att ni hjälper mig!

// Emelie


Saknaden är stor

Ni som har följt oss från början kanske kommer ihåg Nina?
Kollade nyss igenom vår förra blogg och hittade massa bilder på henne. Saknar henne otroligt mycket. Hon var verkligen inte som någon annan häst och det tog flera månader tills vi hitta varandra. Det tog mer än ett år att kunna galoppera på dig.

Nina var verkligen en underbar häst. Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag träffa henne. I boxen högg hon mot mig och ville inte alls att jag skulle röra henne. Provridningen gick inte alls bra, hon sprang med huvudet uppe i luften, rusa i all hast i traven och jag bara satt där och försökte styra och få kontroll över henne. Det var så pinsamt, alla i stallet stod och stirra på mig och jag ville bara att det skulle vara över.

Men jag fortsatte och det är jag glad för. Det gick bara bättre och bättre, hennes humör blev också bättre och det var inte så mycket huggande längre.

Saknar henne otroligt mycket, hon lärde mig så mycket, hon är faktiskt anledningen till att jag har Kepsen nu också!


har ingen aning om vart hon är nu, någonstans i kungsbacka. Är det någon av er läsare som har någon koll? ♥

//Anna


3 saker

Här kommer 3 saker som ni förhoppningsvis inte visste om mig!

* Jag är riktigt lat, jag tycker att det är så jobbigt att resa mig upp när jag sitter så skönt eller om
   man har värmt upp platsen.

* Jag har fot forbi, hatar verkligen fötter och tår. Så vidrigt.

* Jag hatar personer som är otroligt falska. Man blir tydligen bäste vän med personen så fort hon/hans
   kompis inte är där.

Här fick ni lite onödig fakta av mig!

//


Svar på tal !

Julia om Muumms!:

Emelie, om du fick välja vilken gren du vill att börja rida med när du hittar en medryttarhäst.. vad skulle det vara isåfall? :)


Svar: Åh, en svår fråga faktiskt. Jag är väldigt allsidig och gillar faktiskt det mesta inom ridningen som dressyr, hoppning, voltige, gymkana osv (en riktig allround ryttare haha) Men hoppning är ju dundrans roligt, eller så hade jag faktiskt vilja prova på voltige på riktigt liksom, och träna de!

Så kortfattat, hoppning & voltige!

// Emelie


Det tar mindre än 1 minut att skriva en kommentar, var snäll och gör det nu! :D

Vill ni läsa något speciellt? Har lust att skriva ett alternativt åsiktsinlägg men isåfall vill jag veta om vad för åsiktsinlägg.. Något ämne eller så? Har ni andra förslag funkar det också, mitt huvud är tomt för tillfället...

// Emelie


Hiss


Otroligt snygg till sommaren. Skulle absolut inte tacka nej till denna.
Ni kan hitta den Här, Här eller HÄR för endast 179:-

// Anna

Muumms!

Hade jag haft en häst, hade jag lätt köpt in dessa mumsbitarna, vill äta. Snyggt är rätta ordet. Frågan är, kvalite? Båda färgerna är snygga enligt mig, så svårt att välja en utav dom! (skulle köpt båda, så shoppingberoende som jag är) Ni kan köpa hem dom härifrån för endast 379. Klar hiss utseendemässigt!




Bilder lånade från hooks.

//Emelie

Han kan allt

Har nyss kommit ut ur en varm dusch. Så härligt efter en stalldag. Var väldigt sur och irriterad under hela stallbesöket. Jag blir bara så trött när folk skall kommentera allt jag gör och hur jag skall göra det. Jag gör sakerna på mitt sätt.

Frös bokstavligen fötterna av mig också, ändå hade jag 3 par strumpor på mig + uggs.
Tog mig en tur i snön, vet inte riktigt vad som var med Kepsen. Varje gång jag gjorde galoppskänkeln så drog han ner huvudet och bocka flera gånger, sen när jag väl fick upp han i galopp så drog han ner huvudet och försökte bocka. Fick bra galopp på en raksträcka, men när jag vände för att rida tillbaka så börja han hoppa och var as tittig, och sen gick allt skit hahha.

Gammel gubben kan allt fortfarande. Men jag kände att han inte riktigt var sig själv, under de senaste uteritterna har han ju gjort några små bockningar och glädjeskutt, men då kände man verkligen att det var av glädje, men idag vet jag inte riktigt.

Roligt var det iallafall, trodde ett tag att jag skulle hamna i backen.



// Anna


Schemat för dagen

Så här har jag planerat upp min dag.

* Stallet - Uteritt på kepsen
* Städa mitt rum.
* Baka kladdkaka hhaa!
* Plugga

Det här är saker jag måste göra idag, om jag inte städar mitt rum får jag utegångsförbud i några dagar hhaah! Ni kan ju gissa hur det ser ut i mitt rum om jag får utegångsförbud.
Baka kladdkaka med min bror, så jag inte behöver köpa klubbor till han haha.
PLUGGA! Skall försöka ta tag i det idag så jag inte gör allt sista dagen.

just nu väntar jag på att mamma skall bli klar så hon kan köra mig till Kepsen. Just nu snöar det också, kommer bli en härlig uteritt.



//Anna


Pluggandet fortsätter

Anonym -  Vilket gymnasium skall ni söka till?

Svar -  De preliminära sökningara för min del är klara och det blev:
Kitas - samhäll - beteendevetenskap.
Micheal elias (stavning) - "              "
Donner gymnasiet "               "
Jensen vid näckrosdammen "           "


Jag är ganska nöjd över mina val men jag är lite nervös. Jag har inte riktigt poängen för att komma in, jensen har ganska låga så det var därför jag sökte till jensen. Fattar inte riktigt varför jag gjorde det, vill ju inte ens gå på Jensen.

Folk har frågat mig varför jag inte skall gå på ett hästgymnasium istället, under flera år har jag sagt till mig själv att jag skall gå på ett hästgymnasium men det var faktiskt nu i 9an som jag ändra mig. Jag vill gå på ett högskoleförberedande gymnasium och inte ett yrkes. Ifall jag nu skulle vilja plugga vidare. Har även fått höra att man kan gå en kurs efter gymnasiet när det gäller hästhållning. Man lär sig allt det man gjorde under gymnasiet (3 år) på ett par veckor. Så om jag nu vill ha en utbildning under hästväg också kan jag bara gå på den här kursen.

varför jag valde samhäll vet jag inte riktigt. Det var tänkt att jag skulle gå natur , men efter mycket tänkande så kom jag framt till att jag inte skulle trivas med det, för mycket matte och jag gillar inte ens no? Samhäll faller mig mer i smaken. Men nu efter valen så har jag börjat fundera lite på ekonomi/juridik. Det har jag ju också funderat på i flera år, skulle inte tacka nej till att bli advokat.

Men nu, sista terminen i 9an skall jag verkligen försöka att jobba upp mig, de ämnena som jag hade tänkt höja mig i är svenska, engelska, idrott, musik, hemkunskap, bild, slöjd och so. Det blir höjningar till mvg och vg..
SO är iallafall ett måste, där måste jag höja mig, om jag höjer mig till vg så får jag 20 poäng till..

Blev ett ganska långt svar, men varsegoda!

//Anna


Budget outfit!



Dålig kvalite jag vet, men vet inte vad som hände där om jag ska vara ärlig. Iallafall, oufiten är billig och snygg! Eller vad tycks?


Vintertid i vårt vinterland

Godmorgon!

Besöksrekord igår!!!

Ny dag, nya tag.

Skall snart traska mig upp ur sängen och göra mig iordning inför stallet och äta något gått. Vädret är hyffsat bra, gäller att klä på sig varmt så jag inte fryser, hal alltid en tendens att sätta på mig förlite kläder, under uteritten idag skall arbeta lite med tempoväxlingar, korta och länga i samma veva.


// Anna

Anna svarar

Fick in en kommentar som jag hade tänkt svara på här i ett inlägg.

Anonym - hur bra tycker ni att ni rider?

Svar: Jag vet inte riktigt vad jag skall svara på den här frågan. Ärligt talat så tycker jag inte att jag rider jätte fult, men inte heller snyggt. Jag har mina svagpunkter och har mina mål. Mina vänner och JAG vet vad jag behöver öva på och mina kompisar kommer med tips hela tiden. Jag behöver jobba mer med min hållning, jag har t.ex. en tendens att skjuta fram axlarna, jobba med att hålla ner hälen, händerna räta. Jag kan i stort sätt rabbla upp allt jag vill förbättra. Men på ett enklare sätt så kan jag bara säga att jag vill utveckla min ridning till en bättre nivå.

Jag har skrivit det flera gånger på bloggen att jag skall börja träna, och det skall jag. Till våren/sommaren skall jag börja ta tag i ridningen. Men det är inte så att jag bara slängrider nu heller, självklart tänker jag på det jag behöver träna på och på det Kepsen behöver träna på. Jag hoppas verkligen att jag hittar någon tränare till våren/sommaren så jag kan komma igång. Har ingen lust att träna nu när det är kallt, blir bara grinig isåfall haha.

På ett korfattat sätt - jag tycker inte att jag rider fult men inte snyggt heller.

//Anna

Hiss & Diss a lá Emelie



* Till alla ryttare som vågar sticka ut lite, och inte gillar att vara en i mängden! Hate people that not shine! Du och din häst är en av eget slag, ta vara på det! Och stå på dig när det gäller när folk kritiserar negativt, det är oundvikligt.

* Bloggandan för tillfället, känns som att det inte händer mycket negativt nu för stunden? Och det är ju bra, right!?



* Till alla ryttare som tror sig så mycket "jag kan allt, jag vet bäst"... Inom ridsport finns det alltid mer att lära från ett mångslag av olika individer. Ta vara på tillgången att få hjälp från andra isället för att klaga & tro att man själv vet bäst liksom... Thats it.

* Ryttare som behandlar sin häst vårdslöst, eller inte ger den någon kärlek. För att få ett så starkt band som möjligt krävs tålamod och kärlek. Tillit leder till mycket så ta tid på dig i stallet, lär känna hästen från grunden istället för att tex ryckta igenom hästen en femminutare & sen hoppa upp i sadeln liksom. Mycket händer faktiskt nere på marken även fast många inte tänker på det.

// Emelie


Ridövning!

Träna på att rakrikta hästen.

Som på bilden under är övningen väldigt simpel men en bra sak att träna på, vilket också kan vara lite svårt för vissa? Halt & halvhalter rids ju inte utav alla ryttare i sveriges luft vad jag vet.



Övningen går ut på att du ska träna på rakställa hästen samt träna på halt. Avgör gångart beroende på hur utbildad du & din häst är. Trav eller skritt kan vara bra att börja med så du känner efter ordentligt hur lyhörd hästen är på skänkel, vikt & tygeltag.

Ha hästen rakställd på både långsidorna samt kort sidorna, samt lite ställd i hörnen och i uppvändningarna mot X (x är bokstaven som är i mitten av hela ridbanan för er lite mer okunniga) Tanken är att du ska från valfri gångart kunna göra halt mellan de två bommarna som är uppmålade (paintskills) utan att sakta av långt innan.

Det är viktigt att du rider rakt över hästen, så känn efter; efter ett jämt stöd från båda stigbyglarna samt att tyglarna är jämna. Vänd upp mot medellinjen och förbered halt genom halvhalt/er. Gör halt och fatta tex trav igen och gör om övningen.

Detta är en övning som är mycket bra lämpad till dressyrryttare, men som jag tycker även kan användas till hoppryttare för att bli nogrannare med att rakställa och vända upp i rätt tid mot hinder som exempel.

// Kapa - Emelie & Anna


Glöm inte

Tänkte bara påminna er läsare om att det är ridsport på tv ikväll!! 22.15 på tvåan.
De kommer visa världscupshoppningen !

Hitta tre fel!

Jag tänkte välja ut tre stycken kommentarer som får bli länkade.. Såklart är de utav dom kommentarerna som hittat alla tre felen! Varsegoda att börja & lycka till!! "Vinnarna" kommer upp imorgon!


lyx vs budget

vilket är billigast?

//kapa


brun outfit

//kapa


Horsemanship

Hej!

Horsemanship har mer och mer börjat intressera mig så i sommar skall jag och kepsen träna lite. Skall bli riktigt roligt. Försökte mig på det lite i det förra stallet men det gick inte så bra. Kommer inte ihåg vad jag gjorde mer än att han följde efter mig hela tiden och ville inte alls göra som jag ville. Han klände vid min rygg istället vilket inte riktigt var meningen.

Antagligen måste jag ha gjort någon övning där han inte skulle gå efter mig eller något.. Själv kan jag inte så jättemycket om horsemanship och övningar, så har ni tips, skicka bara in en kommentar, de vore snällt!





//Anna

Länkade på ponnysanning!

Tittade in på Ponnysanning, och utav all förvåning var visst vi med som "dagens failbild" haha, lite kul!



// Kapa - Anna & Emelie

Spola fram?

Heeej!

Imorgon skall jag till Kepsen, saknar min lilla Keps. Åkte tyvärr inte till stallet igår, fick istället spendera några timmar till något annat vilket gick ganska bra.

Min hand är fortfarande lite si och så.
imorgon väntar det en uteritt, skall rida på en ny väg som jag hitta förra gången.
Skall även försöka ta några kort under dagen.


Vill ha sommmar!!!

//Anna

Gues what we got?

Biljetter till Göteborgs Horse Show? Hur feeeeet är inte det då?

Jag & Anna drar dit under större delen utav torsdagen men först blir det borring skola, buuhuu. Vill ju gå på mässan ett bra tag! Alltid kul att kolla prylisar till hezt och ryttare!

Sak samma... Ska inte babla på mycket mer nu!

Undrar ifall det är några utav våra läsare som kommer vara där under torsdagen? Isånnafall kan man ju hoppas att man stöter på någon utav er! Ser ni oss är det bara att hugga tag liksom, då blir vi happy som ett litet barn på julafton!

Vilken dag ska ni gå annars? I wanna noo!

// Emelie



Något ni vill läsa?

Hellu där!

Några önskeinlägg ni vill läsa? Släng gärna in kommentar då, båda lider lite utav ideebrist men vill ändå blogga! Tar inte lång tid att slänga in en kommentar så gör det är ni snelaaa. Help if you want, give a shit if not.

// Kapa



Lägg till vår bloglovin!

Nu kan ni följa oss via BLOGLOVIN! Klicka på ikonen i menyn till höger. På så sätt kan ni enkelt se när nya inlägg läggs upp här vilket gör det enklare att följa bloggen helt enkelt! Vore roligt om ni lägger tll oss där. Taaack på förhand!

För er som inte har något konto där, skapa ett enkelt genom att bli medlem. Det är superenkelt. Sök upp en blogg som du vill följa och lägg till. Samla ihop alla dina favoritbloggar på ett och samma ställe och se precis när dom uppdateras utan att behöva klicka in 703856259 gånger om dagen ;)

Lycka till & Puussselipuss!



Oherregud, de va inte igår inte!!! Känner ni igen oss? Emelie är i mitten med bruna ridbyxor och ful jofa hjälm & Anna är längst ut till höger med plaststövlar. (snacka om hur man såg ut då HAHA) Vet seriöst inte om vi ska skratta eller gråta.

Nu nu nu och nu!

Jag vill känna hästens värme under mina ben, jag vill känna tyglarna i handen & jag vill sväva fram i galopp. Jag vill njuta och ha roligt igen, som jag hade förr. Har insett hur roligt jag hade med Feffe & Svante trots allt jag inte gillade dom.. Ville rättare sagt sluta på dom direkt.

Neej, nu ska jag banne mig hitta en häst! Ska de vara så jävla svårt? Ska ta till ALLA medel! Faan va jag vill träffa hezt igen!

Några tips på hur jag ska göööra? Geeeeeee mig dom nu isånnafall!

// Emelie


Vad väljer ni?

Paddock/ridbana eller manege/ridhus?





Lånade bilder från Sveriges ridgymnasium & julmyra hemsida.

//Emelie

RSS 2.0