Bilder från i söndags!

Täntke bara visa några få bilder från i söndags när jag va med Anna i stallet. Hon har inte utvärderat passet eller liknande, men kort sagt gick det inte jättebra. Han var väldigt seg och efter i reaktionerna, och så fanns det lite störmoment i padocken om man säger så. Inte så väldigt lyckat pass men men.. Bättre lycka nästa gång!




Följ mig!!

Hej!

Nu kan ni följa mig via instagram!

Annapalliin



//Anna

Så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR....

Hej!

Jag är verkligen så häääääääääääääääääääääär glad nu! Men samtidigt så häääääääääääär arg. Hämtade precis min data, 3 månader utan den har inte vart enkelt. Kommer aldrig lämna in något till siba igen, blir så irriterad när man får falska sms att den är klar och man åker dit flera gånger utan att få något tillbaka, dessutom att ded nekar allt. Blir så irriterad och arg. De respekterar mig inte, så fort jag säger någonting så nekar de direkt.

Skiter i det nu, orkar inte lägga ner tid på det mer. Är verkligen överlycklig nu, min data är tillbaka, dessutom så har jag fått nya delar och skit + bubbelplast hhaha.

Nu kommer jag kunna uppdatera lite mer, har vart lite svårt att uppdatera utan en data, appen på iphonen funkar inte alltid och det gör allt mycket svårare.
Skall försöka komma igång igen, nu har jag min data och jag börjar bli frisk, har bara lite halsont och hosta.


Saknar dig♥
//anna


Sunne !!

Heej! Ledsen för allt frånvarande men jag har legat till sängs från i torsdags och är fortfarande sjuk. Men kunde inte missa min sista skidresa med skolan.

Kommer bli en riktigt rolig dag !

// anna


RSS 2.0