Flytten i Fredags!

Flytten i Fredags gick bra. Åkte dit med pappa. Jaana, pappa och jag packade sedan i så mycket som det gick och sen åkte pappa och lämna allt. Kom sedan tillbaks igen för att köra nästa lass. Ridturen till det nya stallet gick bra. Spike var lite jobbig bara och dumma sig ända tills vi kom till korsningen med massa bilar, då var han jätte lugn och gick bara lungt och fint, nästan så att han somna haah. Men då skulle gamle Kepsen få spratt och kolla på allt, han puttade ut rumpan mot trafiken när han såg ett vägmärke liggandes på marken, men han var inte rädd för de två andra som kom innan.

När vi kom till stallet tog vi av allt och släppe ut de i en sjukhage tillsammans. Då hade Kepsen chansen att ge igen och visa vem det var som bestämmde och mana på sparkar och spike tryckte sig mot ett hörn och försökte undvika sparkarna från kepsen, spike gjorde några försvarssparkar.

Helt slut efter den dagen, efter att ha lyft massa påsar. Stallet var väldigt fint och fräscht. Kepsens box är lite större än den i huke och spike har fått en stoor och härlig box. Han sover nog gott om nätterna. Spike kan även kolla ut från sin box och har även ett fönster som man kan öppna. Kepsen har tyvärr inte så att han kan kolla ut men han har ett fönster som vi öppnar när vi är där.

Vi kommer nog trivas bra i stallet. Kepsen och Spike verkar älska stallet. Se har till och med börjat visa sin kärlek till varandra och kan inte lämna varandra. Båda skryar och har sig när de blir ifrån varandra.












Resten av bilderna får ni i ett tidsinställt inlägg imorgon!

// Anna


Kommentarer
Postat av: Anonym

Snyggt och härligt stall! :D

2011-10-03 @ 20:43:42
Postat av: Anonym

Skit snyggt stall om jag får säga det själv. Men är det inte lite tråkigt att det bara finns 3 andra hästar än ni? Eller det vara bra 5 boxar va?

2011-10-03 @ 20:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0